Bliv frivillig

Som frivillig i SOS-Foreningen skal du først og fremmest være medlem af foreningen.

Det er desuden vigtigt:

• At du kender til stressforeningens formål og værdier, og er loyal overfor vedtægter, det fælles værdigrundlag og beslutninger, der er truffet.
  • At du udfører opgaven i overensstemmelse med de principper og følger de regler, som gælder for aktiviteten.
  • At du kan samarbejde med frivillige fra forskellige faggrupper og i forskellige aldre.
  • At du holder hvad du lover – og at du ikke lover for meget.
  • At du giver besked, hvis du i en periode har brug for en pause eller er forhindret i at deltage i det frivillige arbejde.
  • At du siger fra og melder ud – kontakt de ansvarlige hvis der opstår problemer af en hver art.
  • At du deltager i møder og/eller kurser, der er nødvendige for dit frivillige arbejde.
  • At du kan overholde din tavshedspligt også efter du er trådt ud af medlemsskabet

Vi stiller ingen krav til, hvor meget tid du skal bruge i foreningen – det afhænger af din tid og dine ressourcer.

Inden du går i gang, skal du gøre dig klart, hvad du helst vil arbejde med, hvor meget tid du ca. vil bruge, og hvad dine forventninger er.

Skriv en kort beskrivelse af dette og aflever den til bestyrelsen med dato og underskrift.

Kommende begivenheder: