Mission og mål

SOS-foreningen har følgende mission og mål:

• Skabe åbenhed om stress – og nedbryde tabuer og fordomme.
  • Være et pusterum hvor man kan være sammen med ligestillede, og få inspiration til selvhjælp.
  • Holde os orienteret inden for den sidste nye viden om stress – og som forening være med til at videregive vores viden og erfaringer… med særligt fokus på forebyggelse, nye behandlings former og rehabilitering.
  • Deltage og blande os i samfundsdebatten og få bl.a. politikkere i tale.
  • Arrangere café-møder, workshops, foredrag, (undervisning evt. sammen med aftenskoler) med udvalgte emner som f.eks.:
    Stress/stresshåndtering, kost og motion, ro og hvile, den mentale og sjælelige tilstand, tro og helbred, kulturelle oplevelser, stress topmøde m.m.
  • Etablere selvhjælpsgruppe, frivilligkorps (følgesvende) og oprette telefonlinje.
  • Danne gode og stabile netværk både for foreningen og for det enkelte medlem. Udarbejde liste med særlig udvalgte behandlere og steder vi kan anbefale.
  • Samarbejde med andre aktører bl.a: Forskningsmiljøet, Luciaklinikken, Stress Alliancen, andre stress foreninger, patientforeninger, kommuner, jobcentre, politikkere, fagforeninger, skoler, arbejdspladser osv.

Mål

SOS-foreningens mål er at skabe en professionel forening/organisation med gode og sunde værdier og en stærk økonomi.

SOS-foreningen skal være en forening, der bliver set og hørt, og som får indflydelse på vores samfund for en langt bedre folkesundhed og samfundsøkonomi.

Kommende begivenheder: